Ganiveteria Masat, la de tota la vida

Portem cinc generacions treballant l’acer com a forjadors, ferrers de tall, esmoladors i ganiveters. Posem tota la nostra experiència i coneixements al teu servei. La nostra botiga suposa molt més que una zona de venda de productes per a la cuina: és la materialització del nostre llegat i un punt de trobada per a tots els que valorem la professionalitat i els valors que comporta.

Ganiveteria Masat reobre a Granollers

Viure el tancament d’un negoci amb més de 125 anys no és fàcil. Però a la nostra família ho hem viscut i hem sabut com tornar més forts que mai. El 2015, vam tancar la Ganiveteria Masat per dedicar-nos a la distribució i a la venda en línia, també de ganivets i eines de tall. I, tot i que els temps canvien, hem vist que la ciutat de Granollers no ho fa tant, i que encara és necessària l’existència d’una ganiveteria de referència i un servei d’esmolat a l’alçada del que oferien els nostres avis. El llistó que van deixar els nostres avantpassats és alt, però nosaltres hi posarem de la nostra part per igualar-lo i, si és possible, superar-lo.

Després d’aquesta aturada de set anys i l’obertura de Cookiru, la nostra firma digital, tornem amb ganes renovades, amb perspectiva i amb una ganiveteria adaptada als temps moderns. Per aquest motiu, aquest octubre (2022) obrim la nova Ganiveteria Masat, al centre de Granollers (carrer del Portalet, número 7). Som l’Albert i l’Amador i tornem de forma presencial per a ser a prop teu i perquè comptis amb una ganiveteria de referència on recordarem les teves preferències. Creiem en el comerç local i el tracte de proximitat i tornem al centre per posar el nostre gra de sorra al teu dia a dia.

Ganiveters i mestres de tall des de 1886

Coneix les generacions que ens han precedit:

Albert Masat Basó

Els inicis de l’activitat comercial de la família Masat comencen l’any 1886 amb l’Albert Masat, primer ferrer de tall i rebesavi de l’actual propietari, que obriria una ganiveteria al carrer Joan Prim.

Albert Masat Pujol

L’any 1931, amb la tercera generació, l’Albert Masat Pujol traslladaria la botiga a un altre número del mateix carrer. La Ganiveteria Masat vivia una època d’èxit gràcies al desenvolupament industrial i comercial de la ciutat.

Albert Masat Badosa

Amb l’avi Albert, la botiga i el servei d’esmolat es van consolidar. Tots el recordem rere el taulell: era un home tenaç, de poques paraules, però un professional i expert en ganivets com pocs.

Pere Masat Terrades

En Pere és un apassionat dels ganivets i les eines de tall. Poques persones en saben més que ell al nostre país. Alhora que va veure com tancava l’antiga Ganiveteria Masat, és un dels pals de paller del nou projecte.

Tres botigues, un sol esperit

Masat

Ganiveteria Masat al 1962

Noves generacions: l’expertesa de la Ganiveteria Masat, també de forma ‘on line’

El nostre projecte de e-commerce s’ha materialitzat a través de Cookiru, la nostra marca en línia. Treballem amb marques i clients d’arreu del món per trobar els productes més interessants, especialment els que destaquen per la seva qualitat i producció sostenible.

Comptem amb enviament a casa: duem a peu de porta tot el que és necessari per a la cuina, eines de jardineria i navalles i ganivets exclusius per als amants del col·leccionisme.

Cookiru tienda online de cuchillos